sâmbătă, iulie 13, 2024
29.9 C
Horezu
29.9 C
Bărbăteşti
30.7 C
Băile Olăneşti

Cotidianul.ro : Coșul de presă Gușă și Roșca Stănescu

Must read

După două zile în care Cozmin Gușă s-a agitat ca nou port-drapel al presei românești (omul scrie la fel de prost ca și fiul său începător) au început să curgă comunicatele redacțiilor și grupurilor de presă. Nici Evenimentul Zilei, nici Capital, nici B 1 TV, nici Cotidianul și nici România TV, nici televiziunile din Grupul Intact, nici TVR, nici ProTV, nici Jurnalul, nici Adevărul nu fac parte din tiribomba lui Gușă și Stănescu. Este primul semn că gonflatul club de presă începe să se dezumfle și să se scufunde.

Cu tupeu disperat de cîine flămînd ținut pe la porți închise, Cozmin Gușă și fiul, împreună cu Roșca Stănescu, încearcă să dea impresia unei coagulări de proporții în jurnalistica românească. Cei trei și cu fata lui Maricel Păcuraru de la Realitatea Plus alcătuiesc o ceată care-și zice Club de Presă și Club de gîndire.

Ceva care nu există, dar este trîmbițat zgomotos, cum n-a mai văzut nici România, nici istoria tupeului. Este o grupare de sfertodocți, oportuniști, unii dintre ei cu grave probleme de logică și limba română, alții cu probleme penale și de cazier, preocupați doar de ieșitul mai în față. Au botezat adunătura lor pentru flecăreală politică drept Club de gîndire gold, iar încropita organizație de presă drept Club de Presă. Este un fel de găselniță a la Gușă și Roșca Stănescu pentru a ocupa frontul liber al organizațiilor profesionale din presa românească.

mai mult la :  cotidianul.ro

Coșul de presă Gușă și Roșca Stănescu

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Oltenia de sub Munte | Vâlcea

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura